Image

Mens noen mennesker sender minimalistisk og rent estetisk utforming , er det fortsatt noen mennesker som graver vintage design stil og ønsket å vite mer om vintage soverom ideer . Vintage interiørdesign handler om fengslende design og dekorasjoner fra tidligere epoker som fortsatt er svært ønskelig og inndrives . tapet

For detaljert informasjon , Vintage inkluderer elementer mer enn 50 år gamle , men mindre enn 100 . Mer enn 100 midlere antikk , mindre enn 50 betyr retro , så hold husker som det ene av et viktig poeng .
Viet til Vintage Soverom Ideer

Vintage interiør preget med krem farge eller andeeggblå i hele vegger . Den gode siden av vintage stil er de egentlig ikke koste mye , fordi de er ganske enkle og ofte kommer i andre hånd . 1940 og tidlig 1950 er den perfekte vintage år , så samle og forskning ting fra sine år som vil skape nostalgisk følelse, men likevel komfortable og innbydende .

Et notat, ikke vintage ikke alltid bety gammel . Det er også en blanding som kalles moderne vintage design , og det er heller ikke en dårlig ting å ha moderne vintage roms ideer

Opprette moderne vintage soverom stil ville kreve stoff materiale , falmet floral bakgrunn , klassiske møbler og detaljert stort speil eller kanskje med en tradisjonell peis å fullføre utseendet .

For å legge til moderne innslag , bland seng og soverom sofa med kaste en moderne kaste pute , eller lyse farger blomstermønster . Moderne tekstiler er ofte bruker å blande med vintage møbler for å blande og å få ideen om moderne vintage soverom idé .
Vintage Soverom Ideer : Våg å være annerledes

Det er noen tenåringsjenter som omfavner interiørdesign og får veldig spent fordi velge vintage stil kan vurdere som annerledes ( i en vintage måte ) og unik , mens deres venner er stort sett i hi tech og alt som definerer moderne . En vintage tenåringsrommetkan sees fra vinduet ramme stil og sin gardin .

En smijern seng , teppe materiale, hjørne skrivebord og pressede blomster mest sannsynlig er det vintage punkt i et soverom . Teenage vintage roms ideer er ikke et enkelt prosjekt , velge materiale , dekorasjon , ornamenter forsiktig så det ikke ser ut som noen sprø blanding utforming

Image

Advertisements